معاون امور زنان و خانواده اظهار داشت: در حال حاضر طرحی تحت عنوان زنان نسل تحریم داریم که ۱۰۰ زن کارآفرین خود را داوطلبانه معرفی کردند و اسامی آنها روی پورتال معاونت قرار میگیرد و برای آرای عمومی باز میشود. مردم میتوانند به این ۱۰۰ زن رأی دهند و بر اساس آن برترین کارآفرین زن را معرفی خواهیم کرد.
همچنین در حوزههای مختلف با وزارت کار همکاری داریم یکی از این حوزهها اشتغال زنان است. معاونت امور زنان و خانواده، اطلس زنان و خانواده منتشر کرده و این اطلس موجود است در حقیقت اطلس استانی بوده و ۱۹۲ نقشه موضوعی دارد که با جزئیات است. این اطلس است کارگروههای خوبی دارد و میتواند دستور کار سیاست گذاری و برنامهریزی در حوزههای مختلف باشد.
به گزارش ایسنا رضا محبوبی امروز در نشست تخصصی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با مشاوران وزرا، مدیران کل امور بانوان و مدیران کل امور اجتماعی استانداری های سراسر کشور با بیان اینکه در حال حاضر درگیر جنگ بزرگی هستیم که همان وضعیت آسیبهای اجتماعی است که به شکل خاموش همه کشور را فرا گرفته است، گفت: یک و نیم تا دو سال طول کشید تا گزارش جامع آسیبهای اجتماعی جمع آوری شد و تصویری نسبتا جامع از وضعیت اجتماعی به ویژه آسیبهای اجتماعی را ارائه داد و اکنون باید گفت که وضعیت آسیب های اجتماعی نگران کننده است.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: زنان در زمینه های مختلف از توانمندی های بالایی برخوردار هستند، به همین دلیل به وجود آوردن فضای کسب و کار میتواند معرف خوبی برای زنان باشد.
به گزارش ایسنا، الهام فخاری با اشاره به برگزاری نمایشگاهها در راستای حمایت از زنان سرپرست خانوار، گفت: بدون تردید ایجاد این گونه فضاها میتواند زمینه معرفی زنان موفق و موثر در حوزه اقتصادی را بهتر و بیشتر در جامعه فراهم کند.
قشر آسیب پذیر باید با برنامهریزی مناسب و حمایت از طرحهای اشتغالزایی و توانمندسازی، موردحمایت قرار گیرند.
به گزارش ایسنا، مریم بیدخام باب یان اینکه دفتر امور اجتماعی استانداری از طرحهای کارآفرینی و اشتغالزایی، بهویژه برای اقشار آسیب آسیبپذیر حمایت میکند، عنوان کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی، پایداری اشتغال در این حوزه نیازمند ارتقای سطح کیفی تولید و اتصال به بازار مصرف است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان به تشریح جزئیاتی از جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دولت پرداخت و گفت:مهمترین رویکرد ما توان افزایی برای اشتغال زنان سرپرست خانوار است.
بخش زیادی از زنان سرپرست خانوار بعد از طلاق به چرخه حمایت بهزیستی اضافه می شوند به همین دلیل در سازمان بهزیستی برنامهها و طرحهای زیادی برای کاهش آمار طلاق و همچنین رسیدگی به وضعیت زندگی زنان سرپرست خانوار در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، فهمیه فیروزفر با اشاره به جلسه با معصومه ابتکار، معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار کرد: با توجه به تجربیات شهرداری تهران در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، در جلسه روز گذشته ضمن تشریح فرایندها پیشنهاد دادیم از این پس در برنامه ریزی ها شخص زن سرپرست خانوار را به عنوان محور قرار دهیم و مشخص کنیم فرد در این فرایند به چه خدماتی نیاز دارد و چه سازمانی باید این خدمات را ارائه دهد.